IMG 0436

Over Moosey's

Moosey’s is een Nederlands sieradenmerk dat zich richt op oorbellen, armbanden, kettingen en ear cuffs. Moosey’s staat voor that luxury feeling.

Ik ben Anneloes, 27 jaar en sinds 15 mei 2020 officieel eigenaresse van Moosey’s. Als klein meisje droomde ik van een eigen onderneming. Waarin ik ging ondernemen, dat wist ik nog niet precies. Hoe ouder ik werd, hoe meer liefde ik kreeg voor sieraden. Zonder sieraden ging ik de deur niet uit. Hoe gaaf zou het zijn om mijn creativiteit en passie voor sieraden samen te kunnen combineren? Ik heb altijd van mijn ouders mee gekregen om je grootste dromen na te jagen. Dan ervaar je wat het met je doet en of hetgeen waar je van droomt ook écht bij je past. Moosey’s is een droom dat werkelijkheid is geworden. Ik geniet enorm van het werken aan nieuwe collecties en het uitwerken van mijn creatieve plannen. 

Bij Moosey’s geloven wij dat iedere vrouw gelukkig wordt van een vleugje luxe en glamour. We voelen ons hierdoor sterker en zelfverzekerder. Het doel in alles wat we doen, is om vrouwen dit gevoel te geven en haar iedere dag met een stukje luxe en glamour te laten stralen. 

Bij Moosey’s werken we met hoge kwaliteit 14k gold plated sieraden. De basis van de sieraden is stainless steel. Over de sieraden zit een laagje echt goud. De sieraden zijn geplated met 14k goud. 14k gold plated is gebaseerd op echt goud. De zilveren sieraden zijn geplated met wit goud. Bij wit goud wordt geel goud vermengd met witte metalen waardoor het een witte kleur krijgt. Het goud in wit goud is hetzelfde als al het andere goud. Het blijft dus dezelfde waarde houden. Tevens zijn de sieraden geschikt voor mensen met allergieën. Alle sieraden zijn nikkelvrij. Om de sieraden het langst mooi te houden adviseren wij om ze af te doen met slapen, douchen, sporten en schoonmaken.