Bezorgen

Meest gestelde vragen

Moosey’s doet er uiteraard alles aan om jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen te versturen.
– Bij PostNL pakketpost geen bezorging op zondag.
– Bij brievenbuspost geen bezorging op zondag en maandag.

Wanneer je bestelling boven de €75,- plaatst, betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling van onder de €75,-? Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Om teleurstellingen te voorkomen, verzenden wij uitsluitend met track & trace. Mocht er bij de bezorgdienst iets mis gaan, dan kunnen wij aan de hand van jouw track & trace het pakketje achterhalen. Ook verzendt Moosey’s naar Duitsland, België, Denemarken, Frankrijk en Spanje. De verzendopties die wij hanteren zijn:

  • PostNL Track & Trace €4,95
  • PostNL International Track & Trace €9,50

Je ontvangt via de mail een track & trace code waar je de zending kunt volgen. Zodra het pakketje is afgeleverd bij een PostNL-punt, ontvang je deze mail met daarin de link naar jouw track & trace.

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering.  De levering van een brievenbuspakketje kan vaak wat langer duren en deze worden niet bezorgd op zondag en maandag.